Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Duurzaamheidsprestaties van de Sigma Recapper

Zorgen voor een strakke afdichting

Het cappen en decappen van buisjes kan gemakkelijk een van de meest vervelende procedures in een laboratorium zijn. Hoewel het type onderzoek bepaalt hoe vaak een buis kan worden gecapt en decapt, blijft de onvermijdelijke kans bestaan dat de afdichtingsprestaties worden verminderd. Uiteindelijk worden de levensduur en integriteit van het monster mogelijk bedreigd telkens wanneer een sample tube na opening niet goed opnieuw wordt afgesloten.

Dat is waar de AFYS3G recapper voor schroefdopbuisjes Sigma96 om de hoek komt kijken. Deze tech note bespreekt hoe en waarom deze recapper belangrijk is in het laboratorium en hoe deze de sample tubes beïnvloedt.

Product Downloads

  • Recappers voor Screw Cap Tubes Download

Gerelateerde Producten

AFYS3G Sigma96 - Front view open

AFYS3G Recapper voor Screw Cap Tubes Sigma

De Sigma kan binnen 30 seconden de screw caps van een volle 96-tube, 48-tube of 24-tube storage rack volledig decappen. Dankzij zijn touch screen kan de gebruiker, zonder daarvoor verschillende adapters te gebruiken, elke rek selecteren om te cappen en decappen.
Product bekijken

Screw Caps Ultra voor buizen met interne schroefdraad

Micronic Ultra Screw Caps hebben een siliconen O-ring die in de buis valt, waardoor de perfecte afdichting ontstaat voor opslag bij zeer lage temperaturen.
Product bekijken

1.10ml Internal Thread Tubes

De traceerbare 1.10ml storage vials van Micronic werken zowel met screw- als push caps.
Product bekijken