NBS Scientific sponsort de UMCG Labdag 2024

Bij NBS Scientific geloven wij in de kracht van samenwerking en innovatie. Daarom waren wij verheugd om de UMCG Labdag 2024 te sponsoren, een jaarlijks evenement georganiseerd door het Universitair Medisch Centrum Groningen.

De Labdag, die dit jaar een recordaantal van 150 deelnemers trok, is een dag vol sportieve en actieve activiteiten die erop gericht zijn om medewerkers en studenten samen te brengen.

 

Een dag van verbinding op het UMCG

De dag bestond uit allerlei boeiende activiteiten. Een van de hoogtepunten van de dag was de gezellige BBQ, waar iedereen kon ontspannen en genieten van heerlijk eten, en de dag werd afgesloten met een muziekbingo. Een dag vol gezelligheid dus!

 

Onze betrokkenheid

Wij bij NBS Scientific zijn trots dat wij deze dag konden ondersteunen en sponsoren. Samen met onze bijdrage konden de organisatoren een aantrekkelijk programma samenstellen zonder de eigen bijdrage van de deelnemers te verhogen. Dit is vooral belangrijk voor de vele studenten die bij UMCG werken en studeren. We zijn blij dat we op deze manier een steentje konden bijdragen aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

Bedankt UMCG!

We willen het Universitair Medisch Centrum Groningen hartelijk bedanken voor de uitstekende organisatie van deze geslaagde dag. Het was fantastisch om te zien hoeveel plezier iedereen had en hoeveel waarde er werd gehecht aan de samenwerking en het leren van elkaar.