Nieuw: Reviews en case study’s

Met veel plezier kondigen we de lancering van onze nieuwe case studiepagina aan! Deze pagina is een speciale sectie op onze website die laat zien hoe onze oplossingen wetenschappers in staat hebben gesteld om verschillende uitdagingen te overwinnen. Elke case study belicht scenario’s uit de praktijk en beschrijft hoe onze producten de efficiĆ«ntie, betrouwbaarheid en algemene prestaties hebben verbeterd. Of je nu de impact van onze producten in actie wilt zien of inspiratie zoekt voor je eigen laboratorium, onze case studies bieden waardevolle inzichten.

Bekijk deze succesverhalen en leer meer over hoe wij uw laboratorium kunnen helpen zich te ontwikkelen: Pagina met case studies.

Uiteraard hebben we niet alleen onze case studies en succesverhalen gepubliceerd, maar we hebben het ook gemakkelijker gemaakt voor u en uw collega’s om met ons samen te werken. Wilt u ook graag met ons samenwerken aan een case study? Meldt u dan aan via onderstaande link!
Upload uw logo  
 
Wilt u uw succes met ons delen, maar heeft u geen tijd om aan een case study te werken? Dan hebben we het ook makkelijker voor u gemaakt om een beoordeling achter te laten. Via onderstaande link kunt u een beoordeling achterlaten.
Een review versturen  
 
We hebben ook een nieuwe optie om uw logo op onze websites te plaatsen met een link naar uw website. Dit zal niet alleen onze samenwerking benadrukken, maar het zal ook een positieve invloed hebben op uw linkbuilding. Stuur uw logo in via de knop!
Case Study aanvragen