Onze aankomende webinar: Eco-friendly innovaties

Bent u ook aanwezig bij onze aankomende webinar: Eco-friendly innovaties in sampel storage?

We zijn verheugd om ons aankomende webinar aan te kondigen als onderdeel van onze educatieve webinar serie, waarin we geavanceerde oplossingen voor laboratoriumprofessionals laten zien.

#1 Go Green met Micronic’s duurzame laboratoriumartikelen:

03 DECEMBER 2024 – In deze sessie verkennen we Micronic’s innovatieve milieuvriendelijke laboratoriumartikelen, waaronder het EFC RM Rack en het EFC Refill-systeem, beide gemaakt van 99% vernieuwde materialen. Leer hoe deze duurzame producten helpen plastic afval te verminderen zonder in te leveren op prestaties of kwaliteit. Deze webinar is perfect voor laboratoria die groenere praktijken willen invoeren en tegelijkertijd hoge normen willen handhaven in monsteropslag en -beheer.
Meld u gratis aan  

 

Waarom deelnemen?

Deze webinars zijn ontworpen om praktische, bruikbare inzichten te bieden in de belangrijkste trends in laboratoriumbeheer, zoals duurzaamheid bijvoorbeeld. Of u nu de efficiëntie van uw lab wilt verbeteren of wilt bijdragen aan groenere activiteiten, deze serie biedt waardevolle kennis van experts uit de industrie.

Noteer de datum: Mis het niet! Blijf op de hoogte en reserveer nu uw plek om deze innovatieve technologieën met eigen ogen te zien.