Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

GenTegra DNA Tubes

Het preserveren in tubes van de toekomst

Innovatieve Sample Opslag

Het opslaan van DNA- of RNA-samples kan een uitdaging zijn vanwege de biologische aard van de monsters. In tegenstelling tot andere monsters kan de traditionele methode om deze samples in te vriezen monstercontaminatie of biologische aantasting van de integriteit van het monster veroorzaken.

Met de innovatieve DNA-tubes van GenTegra kunnen deze monsters op kamertemperatuur bewaard worden zonder het risico te lopen op degradatie. De kwaliteit van de samples blijft hoog, waardoor onderzoekers met vertrouwen accurate resultaten van hun onderzoek kunnen rapporteren. Deze App Note bespreekt de impact van Gentegra’s DNA buisjes in een experiment uitgevoerd door onderzoekers aan de Texas A&M University.

Product Downloads

  • Geen dowloads gevonden

Gerelateerde Producten

NIEUW bij NBS Scientific

GenTegra RNAdvantage™

GenTegra RNAdvantage is de oplossing voor vroege RNA-bescherming. Door het eenvoud in gebruik, uitstekende RIN-scores, en mogelijkheid tot opslag bij kamertemperatuur, biedt deze innovatieve RNA-beschermingskit alles wat u nodig heeft.
Product bekijken

Collection Cards

Samples verzamelen en bewaren op kamertemperatuur voor meer dan 10 jaar.
Product bekijken

GenSolve DNA Complete

De GenSolve Recovery Kit extraheert DNA van GenPlates en papier met dry blood spots, ongeacht opslagtijd, voor de daaropvolgende zuivering.
Product bekijken

GenTegra RNAssure™

GenTegra RNAssure beschermt RNA tegen het katalyseren door alle types Ribonuclease (RNase) en tegen blootstelling aan oxidatie. Het doet dit door gebruik te maken van GenTegra’s bewezen en gepatenteerde Active Chemical Protection™ (ACP) chemie.
Product bekijken