Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Het gebruik van GenTegra RNA

Het opslaan van RNA kan lastig zijn, vanwege de verschillende factoren die een rol spelen bij het opslagproces. Als RNA niet goed wordt bewaard, kan het degraderen en kwalitatief achteruitgaan. Dit zou er uiteindelijk toe kunnen leiden dat de uitkomst van het onderzoek ook aan kwaliteit inboet.

Met Gentegra RNA kan RNA zonder problemen bij kamertemperatuur worden opgeslagen. De samples hoeven niet door een vries/dooicyclus en lopen geen risico op contaminatie of schade aan de sample. Deze App Note behandelt het gebruik van GenTegra RNA in een experiment uitgevoerd door het BioChain Institute en GenTegra.

Product Downloads

  • Geen dowloads gevonden

Gerelateerde Producten

NIEUW bij NBS Scientific

GenTegra RNAdvantage™

GenTegra RNAdvantage is de oplossing voor vroege RNA-bescherming. Door het eenvoud in gebruik, uitstekende RIN-scores, en mogelijkheid tot opslag bij kamertemperatuur, biedt deze innovatieve RNA-beschermingskit alles wat u nodig heeft.
Product bekijken

GenSolve DNA Complete

De GenSolve Recovery Kit extraheert DNA van GenPlates en papier met dry blood spots, ongeacht opslagtijd, voor de daaropvolgende zuivering.
Product bekijken

GenTegra RNAssure™

GenTegra RNAssure beschermt RNA tegen het katalyseren door alle types Ribonuclease (RNase) en tegen blootstelling aan oxidatie. Het doet dit door gebruik te maken van GenTegra’s bewezen en gepatenteerde Active Chemical Protection™ (ACP) chemie.
Product bekijken