Uitgelicht: VITL

Vitl Life Science Solutions specialiseert zich in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige laboratoriumapparatuur voor de life science-industrie, met inbegrip van laboratoriuminstrumenten en verbruiksartikelen voor algemene onderzoeksprocessen, evenals sample handling, voorbereiding, opslag of bescherming.

De hoogwaardige benchtop apparaten van Vitl Life Science Solutions zijn gemaakt om de dagelijkse bezigheden op het lab te versimpelen en ruimte op uw werkbank te maximaliseren. NBS Scientific biedt een ruim assortiment van betrouwbare Vitl apparatuur aan met onder andere de Co-mix, Ther-mix en de Flexi-therm voor temperatuurcontrole en mixen.

Naast de hoogwaardige benchtopequipment heeft Vitl ‘s werelds best verkochte microplaat heat sealer. NBS Scientific biedt de VTS – Variable Temperature Heat Sealer en zijn compacte tegenhanger de MicroTS Temperature Heat Sealer. In combinatie met de Heat Sealer hebben we bijpassende heatsealingfolies voor het afdichten van microplaten.

De meest recente toevoeging aan de lijn van laboratoriumapparatuur van Vitl is de Lu-mini, een single tube luminometer. Met de Lu-mini kunt u een verscheidenheid aan tubes, vials en cuvetten gebruiken voor het testen zonder hier adapters voor nodig te hebben.

Meer informatie nodig over de producten van Vitl? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!