Nieuw merk: Basque Engineering + Science

NBS Scientific is verheugd om de samenwerking met leverancier Basque Engineering + Science aan te kondigen, een Amerikaans merk dat standaard en op maat gemaakte Frozen Aliquotting oplossingen levert. Dit is belangrijk om de integriteit van de samples te behouden.

De missie van Basque Engineering and Science (BES) is het verbeteren van de kwaliteit van wetenschappelijke gegevens die belangrijk onderzoek en ontwikkeling op het gebied van de biowetenschappen bevorderen door middel van technologische oplossingen die de integriteit van het sample behouden. Het eigen technologieplatform van het bedrijf biedt de wereldwijde medische onderzoeksgemeenschap herhaalde en veilige toegang tot bevroren samples voor onderzoek en research.

De geautomatiseerde oplossingen van BES maken het mogelijk om bevroren samples te aliquoteren uit bevroren weefsel, biofluïdes en andere unieke, hoogwaardige samples – waardoor hun potentiële degradatie door ontdooiing wordt geëlimineerd, de integriteit van de samples wordt gemaximaliseerd en de wetenschappelijke resultaten worden geoptimaliseerd. De producten van BES ondersteunen verschillende kritische toepassingen in genomics, proteomics, humane darmmicrobiomechanica, onderzoekspathologie, analytische chemie en QA/QC.

 

Bevroren Aliquotting Systemen
Voor beter sample behoud en integriteit

De CXT 353 Frozen Sample Aliquotter is een semi-automatisch benchtop model dat een breed scala aan bevroren monsters zoals weefsel, feces, serum, plasma, bloed, urine en andere biofluïdes kan aliquoteren. De CXT 353 kan meerdere bevroren aliquots uit een enkel monster halen, waardoor het gebruik van zeldzame monsters voor kritische studies toeneemt.

Lees meer over de CXT 353