Bekijk onze virtuele stand!

Bekijk onze virtuele stand om te leren hoe onze producten kunnen helpen bij het optimaliseren van elke stap in uw workflow. Heeft u vragen? Chat met ons online. Geïnteresseerd in een online demo? Neem contact met ons op via info@nbsscientific.nl om een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om u weer te kunnen ontmoeten!

Bezoek hier onze virtuele stand!

 

Uitgelichte Producten

CXT 353 Aliquotter voor bevroren samples

De CXT 353 Frozen Sample Aliquotter is een semi-automatisch benchtop apparaat dat een breed scala aan bevroren monsters kan aliquoteren. Tijdens het aliquoteringsproces worden zowel het ‘parent sample’ als de bevroren aliquots via LN2-koeling onder -80°C gehouden om de integriteit van het monsters te behouden.

Lambda576 Automated Laser Marker

De AFYS3G High Throughput Information Marking System Lambda576 kan verschillende tube-groottes automatisch lasergraveren (max. 6 ANSI/SLAS formaat racks in één cycle). Met dit unieke en zeer geavanceerde apparaat kunnen onderzoekers hun buizen permanent markeren zonder gebruik te maken van etiketten, stickers of inkt.

 

Ons Product Portfolio

Bij NBS Scientific bieden we producten die helpen bij het optimaliseren van elke stap van uw workflow, van monsterverzameling tot monsteropslag tot laboratoriumautomatiseringsapparatuur. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen uw onderzoeksprocessen te verbeteren! Stuur je vragen naar info@nbsscientific.nl of chat met ons online.