Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
FAQ: Onze Webshop

Waarom kan ik nog niet inloggen?

Na het aanmaken van uw account kunt u deze nog niet gelijk gebruiken. Onze collega's valideren uw gegevens en zullen u vervolgens een email sturen met de inloggegevens. Dit proces duurt gemiddeld 1 werkdag.

More from Onze Webshop

In het geval van een bestelling van een verkeerd product, gelieve contact op te nemen met de sales afdeling via info@nbsscientific.nl. Zij zullen een verzoek tot aanpassing verder behandelen.

Zie terms and conditions.

Lees meer

Het kan wel eens een keer voorkomen dat uw bestelling later wordt geleverd dan gewenst. Dit kan verschillende oorzaken hebben, bv. een artikel is niet op voorraad of er is vertraging bij het verzenden. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levering. Bij vragen kunt u contact opnemen via info@nbsscientific.nl.

U hoeft niet specifiek ergens rekening mee te houden. Bij apparatuur of andere gevoelige onderdelen van producten zullen onze dozen voorzien zijn van een “this side up” sticker. Gelieve de doos niet te accepteren indien de doos verkeerdom is geleverd en graag een melding maken.

Indien mogelijk graag een handtekening plaatsen voor ontvangst.