Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Bevroren Samples Aliquotteren

Met de Tissue Xtractor

Ingevroren samples aliquotteren staat bekend als een betere methode om de integriteit van het monster te behouden in tegenstelling tot een vries-dooicyclus. Door een Frozen Sample Aliquotter te gebruiken, kunnen onderzoekers aliquots uit een ingevroren monster extraheren zonder zich zorgen te maken over degradatie van de sample of een verhoogd risico op contaminatie. Sommige laboratoria kunnen een kleinere of nauwkeurigere sample-extractie vereisen, waardoor de handheld Tissue Xtractor de beste optie is. De Tissue Xtractor hand-tool kan gebruikt worden met een reeks van bevroren weefseltypes en -groottes.

Tijdens deze webinar wordt het aliquotteren van bevroren samples besproken en geeft Cathy Roesch van Basque Engineering + Science een live demo van de Tissue Xtractor Hand Tool.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Basque Frozen Tissue Xtractor

Voorkom verlies van kwaliteit en integriteit van weefselmonsters door uw weefselmonster bevroren te houden. Met de Basque Frozen Tissue Xtractor kunt u kleine hoeveelheden ingevroren weefselmonsters aliquoteren.
Product bekijken
aliquotter

CXT 353 Aliquotter voor bevroren samples

De CXT 353 Frozen Sample Aliquotter is een semi-automatisch bench-top instrument dat een breed scala aan bevroren monsters kan aliquoteren.
Product bekijken