Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Frozen Aliquotting + De CXT 353

De voordelen van het aliquotteren van ingevroren monsters

En de CXT 353 van Basque Engineering + Science

Vries-dooicycli kunnen de integriteit van het monster aantasten, wat op zijn beurt de onderzoeksresultaten negatief kan beïnvloeden. Met een aliquotter voor bevroren monsters zoals de CXT 353 kunnen onderzoekers bevroren aliquots uit een bevroren monster halen zonder zich zorgen te maken over aantasting van het monster of verhoogde risico’s op besmetting. De CXT 353 is een bench-top systeem van Basque Engineering + Science dat kan worden gebruikt voor het aliquotteren van een reeks bevroren monsters zoals weefsel, feces, serum, plasma, volbloed en urine. Voor laboratoria die kleine hoeveelheden weefselmonsters verwerken, is de Tissue Xtractor Hand Tool beschikbaar.

Product Downloads

  • De CXT 353 Frozen Sample Aliquotter Download

Gerelateerde Producten

aliquotter

CXT 353 Aliquotter voor bevroren samples

De CXT 353 Frozen Sample Aliquotter is een semi-automatisch bench-top instrument dat een breed scala aan bevroren monsters kan aliquoteren.
Product bekijken

Basque Frozen Tissue Xtractor

Voorkom verlies van kwaliteit en integriteit van weefselmonsters door uw weefselmonster bevroren te houden. Met de Basque Frozen Tissue Xtractor kunt u kleine hoeveelheden ingevroren weefselmonsters aliquoteren.
Product bekijken