Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Frozen Sample Aliquotter

Elimineer Vries-Dooi Cycli

Wanneer samples opgeslagen of getransporteerd moeten worden, is het gebruikelijk dat laboratoria ze invriezen. In de meeste gevallen zijn daar geen problemen mee. Wanneer de samples echter weer ontdooid moeten worden, kunnen er zorgen ontstaan over sample degradatie. Vries-dooi cycli kunnen de integriteit van samples aantasten, wat weer een negatieve invloed kan hebben op onderzoeksresultaten. Dit vries-dooiproces kan in een bepaalde periode vele keren plaatsvinden.

Met frozen sample aliquotting hoeven laboratoria hun samples niet aan een vries-dooi cyclus bloot te stellen. Het staat bekend als een betere methode om de integriteit van samples te bewaren. Door een frozen sample aliquotter te gebruiken kunnen onderzoekers aliquots uit een bevroren sample halen zonder zich zorgen te maken over degradatie van het monster of gevaar van contaminatie.

Product Downloads

  • Geen dowloads gevonden

Gerelateerde Producten

aliquotter

CXT 353 Aliquotter voor bevroren samples

De CXT 353 Frozen Sample Aliquotter is een semi-automatisch bench-top instrument dat een breed scala aan bevroren monsters kan aliquoteren.
Product bekijken

Basque Frozen Tissue Xtractor

Voorkom verlies van kwaliteit en integriteit van weefselmonsters door uw weefselmonster bevroren te houden. Met de Basque Frozen Tissue Xtractor kunt u kleine hoeveelheden ingevroren weefselmonsters aliquoteren.
Product bekijken