Dinsdag 4-10 zijn wij gesloten, woensdag 5-10 helpen wij u verder!
Urine Sample Kit

Hygiënische Urine Sampling

De oplossing als u monsters wilt verzamelen van urine

Een vaak gebruikte methode van het verzamelen van monsters is via urine. Het is hierbij van cruciaal belang dat alles volgens plan verloopt, en er geen urine gemorst wordt of dat de sample gecontamineerd wordt. Er bestaan veel oplossingen op de markt, echter geen van die oplossingen biedt de zekerheid en veiligheid die de IVUS Hygienic Urine Sampling Kit biedt.

Urine monsters verzamelen met IVUS Touchless Urine Sampling

IVUS is een Deense life-science fabrikant, gespecialiseerd in de productie van sample collectie kits en andere klinische consumables. Door de Touchless Urine Sampling technologie kunt u monsters van urine verzamelen zonder te morsen of te knoeien. De urine verblijft in een afgesloten systeem tot het testen, waarmee besmetting van het monster wordt voorkomen. Dit is temeer belangrijk omdat is aangetoond dat wel 42% van de urinemonsters besmet zijn, wat vals-positieve of vals-negatieve testresultaten oplevert.
Een goede en kwalitatief hoogwaardige opslag van urine, zoals met de IVUS Hygienic Urine Sampling Kit kan deze verkeerde resultaten met 77% terugbrengen. De kits zijn gebruiksvriendelijk, zowel voor de onderzoeker als de patiënt. De kit is geschikt voor standaard en geavanceerd testen, en is volledig gesteriliseerd, om aan de hoogste normen te voldoen.

Waarom IVUS om monsters van urine te verzamelen?

Als u urine monsters wilt verzamelen, en op zoek bent naar een betaalbaar en hoogwaardig alternatief, dan bieden wij u dat aan. Bovendien is dit een zeer veilig en handig in gebruik alternatief. Verbeter het leven van patiënten door middel van vooraanstaande technologieën op het gebied van het verzamelen van monsters van urine.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan