NBS Scientific is gesloten op maandag 1 maart. Heeft u een vraag? Stuur dan een e-mail via info@nbsscientific.nl.
Vacatures

Versterk ons team!

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Scherp je talenten aan met nieuwe uitdagingen in onze internationale en dynamische organisatie. Als marktgedreven bedrijf zijn we gewend om naar onze klanten te luisteren. Ditzelfde denken passen we toe op onze medewerkers. Bij NBS Scientific bieden we carrière flexibiliteit in een positieve en ondersteunende sfeer.

 

Bekijk hieronder de huidige vacatures

 

Technical Sales Accossiate – België en Luxemburg

Als Technical Sales Associate ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het door NBS Scientific gevoerde producten– en dienstenportfolio aan de Life Science Market in de België en Luxemburg. Je gebruikt je kennis, inzicht in de markt en overtuigingskracht om ons marktaandeel te vergroten en ons klantennetwerk uit te breiden. Is deze functie iets voor jou?

Bekijk de vacature hier

Medewerker Logistics & Operations

Als Medewerker Logistics & Operations draag je zorg voor de uitvoering van o.a. administratieve logistieke processen binnen de organisatie die betrekking hebben op de verwerking, ontvangst, opslag en uitlevering van goederen en artikelen. Is deze functie iets voor jou?

Bekijk de vacature hier

Finance Specialist

In de functie van Finance Specialist ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van verschillende administraties van diverse dochterondernemingen in Nederland, Europa en Amerika. Je zorgt voor een juiste verwerking van alle inkomende facturen, zorgt dat deze facturen op het juiste moment klaar liggen voor betaling en je verwerkt alle bankmutaties.

Bekijk de vacature hier

Sollicitatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.