Vacatures

Versterk ons team!

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Scherp je talenten aan met nieuwe uitdagingen in onze internationale en dynamische organisatie. Als marktgedreven bedrijf zijn we gewend om naar onze klanten te luisteren. Ditzelfde denken passen we toe op onze medewerkers. Bij NBS Scientific bieden we carrière flexibiliteit in een positieve en ondersteunende sfeer.

 

Bekijk hieronder de huidige vacatures

HR Specialist
NBS Scientific heeft momenteel entiteiten in België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland en de Verenigde Staten en breidt haar netwerk de komende jaren verder uit. Binnen de organisatie voer je onder meer zelfstandig HR-projecten uit en ben je verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie. Je werkt nauw  samen met de CEO en Financial Controller. Is deze functie iets voor jou?

Bekijk de vacature


Sales Manager België en Luxemburg
Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het door NBS Scientific gevoerde producten- en dienstenportfolio aan de Life Science markt in België en Luxemburg. Je gebruikt je kennis, inzicht in de markt en overtuigingskracht om ons martkaandeel te vergroten en ons klantennetwerk uit te breiden. Is deze functie iets voor jou?

Bekijk de vacature

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.