Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Optimale Vriesopslagcapaciteit

Efficiënte Opslag

Voor het herbedenken van sample storage

Volgens het Amerikaanse ministerie van energie “zijn diepvriezers gewoonlijk ontworpen om te werken tussen -56°c en -86°c en werken zij op een instelpunt van -70°c of -80°c. Wanneer zij nieuw zijn, verbruiken deze diepvriezers ongeveer 16 tot 22 kwh per dag, wat ongeveer evenveel energie is als een gemiddeld gezinshuishouden. Na jaren van gebruik verbruiken veel van deze vriezers meer dan 30 kwh per dag, en meestal is minstens 30% van de opgeslagen monsters verouderd, onherstelbaar of anderszins niet bruikbaar voor onderzoek.

Deze studie, van Micronic, toont aan dat energiebesparende projecten zoals het beheer van uw opslagruimte de jaarlijkse exploitatiekosten drastisch kunnen verlagen.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

96-Well Formaat Racks

De 96-well format sample storage racks van Micronic zijn gebaseerd op de wereldwijd erkende ANSI / SLAS normen voor opslagrekken en zijn standaard aan één zijde voorzien van een lasergeëtste 1D barcode en kunnen optioneel voorzien worden met een 2D Data-Matrix code op de bodem van het rack.
Product bekijken

Micronic 138-2 HD Rack

Door het zogenaamde 'honeycomb' ontwerp verhoogt het rack het aantal monsters dat kan worden opgeslagen tot 43% in vergelijking met een standaard ANSI/SLAS-formaat rack.
Product bekijken