Homogenizers

Lab homogenizers voor veelzijdig bead beaten

Hoogwaardige oplossing voor homogenisatie

Sample homogenisatie is een proces wat een duur apparaat vereist. Hierbij wilt u uiteraard ook dat het resultaat bevredigend is. Met de UPHO van Geneye biedt NBS Scientific u de perfecte lab homogenizer voor in uw laboratorium. Dit apparaat is veelzijdig, betaalbaar en laboratorium vriendelijk. Het is in staat 64 monsters tegelijkertijd te vermalen, en keer op keer wordt kwaliteit geleverd. Als u op zoek bent naar homogenisatoren, of een homogenisatie medium, dan bent u hier aan het juiste adres.

De compatibiliteit van het apparaat is groot, en de UPHO heeft een optimaal ontwerp, waarmee u standaard tubes van samples eenvoudig kunt plaatsen en verwijderen na homogenisatie. Deze lab homogenizer is compatibel met 3 types van vermaling, en is geschikt voor samples als plantweefsel, dierweefsel, cellen en bacteriën. Deze lab homogenizer kan overweg met veel adapters, wat het tot een uiterst flexibel homogenisatie medium maakt.

Waarom de UPHO?

Onder de lab homogenizers kan de UPHO worden gezien als een kwalitatief hoogwaardig, doch betaalbaar alternatief. Het heeft veel significante voordelen, waaronder de grote compatibiliteit en flexibiliteit, de capaciteit, de kwaliteit, en de laboratoriumvriendelijkheid, met een geluidsniveau van slechts 65 dB, wat vergelijkbaar is met een stofzuiger.

Als u op zoek bent naar een lab homogenizer, dan bent u bij NBS Scientific met de Geneye UPHO aan het juiste adres. Bovendien bieden wij verschillende soorten beads aan voor de UPHO, van verschillende materialen voor verschillende soorten samples.

Deze beads, die uitstekend geschikt zijn om moleculen van nucleïnezuren en eiwitten te extraheren, en toegepast kunnen worden voor zachte en harde weefsels, zaden, planten, bladeren, gisten, schimmels en bacteriën, zullen u het perfecte homogenisatieresultaat geven.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan