IVUS

Kwalitatief hoogwaardige consumables

IVUS is een Deens bedrijf, dat als doel heeft om betaalbare en kwalitatief hoogwaardige verbruiksartikelen voor laboratoria en klinische bemonstering te ontwikkelen. Zij streven ernaar om unieke laboratoriumresultaten te leveren. Voor IVUS is het zeer belangrijk om het leven en de werkzaamheden van patiënten en mensen uit de gezondheidszorg, onderwijs en research te verbeteren en makkelijker te maken.

Hygienische Urine Sampling

Verbeter het leven van de patiënt

IVUS-Touchless-Urine-Sampling-Kit

De IVUS Hygienic Urine Sampling Kit is ontwikkeld om het verzamelen van hygiënische en gesteriliseerde urine voor standaard en geavanceerde testen eenvoudiger en makkelijker te maken. Touchless Urine Sampling betekent verzameling zonder morsen of geknoei. De urine blijft in een gesloten systeem tot aan het testen, om besmetting van het monster te voorkomen.

Er is aangetoond dat tot 42% van de urinemonsters besmet zijn en dit geeft vals-positieve/vals-negatieve resultaten. Het is bewezen dat wanneer het monster op een goede en hygiënische manier verzameld wordt, deze onjuiste resultaten tot 77% verminderd kunnen worden.

Zie het product hier